KLIK & BEL 020 - 261 08 02
info@spoedtandartsamsterdam.com

Tarieven

Betalen en Fa-med

Spoed Tandarts Amsterdam focust zich liever op de zorg van uw gebit dan op de betaling. Hierom dragen wij de betalingsmethode volledig over aan Fa-med. Fa-med is gespecialiseerd in het factureren en innen van declaraties en werkt voor duizenden zorgaanbieders zoals tandartsen, psychiaters, huisartsen, dierenartsen en fysiotherapeuten.

Wat betekent dit voor u?
De factuur die u krijgt zal op naam van Fa-med zijn, het komt ook voor dat de nota eerst langs uw verzekeraar gaat. U ontvangt dan alleen een (rest)nota van Fa-med voor de niet door de verzekeraar vergoedde kosten.

Digitale facturatie via www.notavanfamed.nl
Kiest u voor digitale facturatie, kijk dan op nota van famed voor een overzicht van al uw nota’s en persoonlijke gegevens. Dien hier ook direct uw nota in bij uw zorgverzekeraar. Als u zich aanmeldt voor FiNBOX (gezamenlijk initiatief van ABN AMRO, ING en Rabobank), dan zet Fa-med de betalingsopdracht automatisch voor u klaar in uw internetbankieromgeving. U hoeft dan alleen nog akkoord te geven en heeft nergens meer omkijken naar.

Tarieven

De prijzen voor tandheelkundige diensten zijn in Nederland door de overheid vastgesteld. Dit betekent dat u overal bij elke tandarts hetzelfde betaalt, dus ook bij de Spoed Tandarts in Amsterdam.

Klik hier, en bekijk de tarieven voor 2015/2016, vastgelegd door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).
Door middel van Ctrl + F kunt u gemakkelijk zoeken in het bestand.