KLIK & BEL 020 - 261 08 02
info@spoedtandartsamsterdam.com

Reviews

Tijdens een weekend bij mijn nicht brak mijn kies in tweeën. Via internet vonden we Spoed Tandarts Amsterdam en tot onze verbazing mochten we meteen langskomen. De tandarts had mijn gebroken kies er snel uit. De wond werd netjes gehecht en door de verdoving voelde ik er niks van. De rekening kreeg ik later keurig netjes thuis. Gelukkig maar, konden we de volgende dag gewoon lekker shoppen.
Ytje de Jong, Wolvega
 
Mijn dochter van 7 gleed uit bij het zwembad in ons hotel. Daarbij brak een hoekje van haar net nieuw doorgekomen voortand af. De receptiemedewerker belde Spoed Tandarts Amsterdam en die regelde meteen een taxi voor ons. Binnen een uur lag onze dochter in de behandelstoel. Gelukkig viel de schade mee en kon het hersteld worden. Je ziet er niks meer van!
Ellis Henderson, Eugene (Verenigde Staten)

Tijdens het vrijgezellenfeest van mijn broer kreeg ik ontzettende kiespijn, dus wij met zijn allen naar Spoed Tandarts Amsterdam. Ze schrokken wel een beetje toen we op de stoep stonden, maar de tandarts en de assistente waren hartstikke aardig. De tandarts legde goed uit wat ‘ie ging doen, het trekken van de kies viel me erg mee. Toen ik klaar was wilde niemand weg, ze vonden het wel prima met die breedbeeld-tv en gratis wifi. Tijdens de bruiloft werden er dan ook heel wat grappen gemaakt over mijn broer’s vrijgezellenfeest bij Spoed Tandarts Amsterdam.
Jort van der Veen, Almelo
 
Mijn kroon brak terwijl mijn eigen tandarts op vakantie was. Bij de vervanger kon ik pas aan het einde van de dag terecht. Via Google vond ik Spoed Tandarts Amsterdam, en daar kon ik binnen een uur terecht. Meteen gegaan natuurlijk, en de kroon kon direct vervangen worden. Voor de zekerheid ben ik twee weken later toch nog even bij mijn eigen tandarts langs gegaan om de boel te laten controleren. Hij zei dat hij het zelf niet beter had kunnen doen dan Spoed Tandarts Amsterdam, een mooi compliment!
John Willekes, Amsterdam
 
De vulling van onze zoon schoot tijdens een schoolreisje los. Gelukkig had de buschauffeur het al eens eerder meegemaakt en hij ging, samen met een leerkracht, met onze zoon naar Spoed Tandarts Amsterdam. De vulling werd hersteld en onze zoon vond het bij Spoed Tandarts Amsterdam “hartstikke cool”: tijdens de behandeling lag hij heerlijk met een koptelefoon op naar de tv aan het plafond te kijken.
Ulla Amsberg, Leer (Duitsland)